mandag den 9. juni 2008

The Scrapoholics

I lørdags var jeg sammen med The Scrapoholics i Hillerød. Vi var 7, og det var bare super hyggeligt. Dejligt at få sat ansigt på lidt flere:) (Hvis I har lyst til at være med i foreningen, skal I bare gå ind på bloggen, i maj måned er der et indlæg der hedder Tilmelding her, der står hvordan tilmelding foregår. Derefter skal der lige betales kontingent på 10 kr, der finder i kontonr et par indlæg længere oppe). Lige lidt reklame, hehe;)

Jeg var nødt til at have Victoria med, da faren ikke lige syntes han havde tid. Jeg fik derfor ikke lavet særlig meget. Marie havde dog givet mig skitsen til Scrap-is-fun månedskonkurrence, så den kunne jeg starte på. Hvilket jeg også gjorde, men jeg kom da godt nok ikke særlig langt, hehe.

Jeg har så siddet 3 aftener med det nu, og jeg kan bare ikke sætte fingeren på, hvad det er der mangler. Så det bliver nok bare som det er. Men I må vente med at se det, til sidst på måneden, da den jo skal sendes til Anita:)

Derfor ingen billeder denne gang. Det er da godt nok ikke meget jeg får lavet i denne varme!!

I må sørge for at nyde de sidste dage med godt vejr! Typisk lige når min fødselsdag står for døren, og jeg har inviteret grill gæster til både på fredag og lørdag. Så kommer regnen - kunne den da ikke lige vente en uge - ALTSÅ!!! grrrr.

PS. Jo, I kan da lige få lov at se disse skønne billeder som er udsigten fra mit soveværelse.
Og hvis ikke det er til at se, så er det altså billeder af mine 8 geder, som går og spiser på deres nye fold. Det er så dejligt endelig at kunne se dem fra huset:)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

ja tak for sidst :) det var rigtig hyggeligt. Og hyggeligt og se Viktoria :)
djelig udsigt du har.