torsdag den 19. juni 2008

Endelig nyt!!

Langt om længe har jeg fået lavet et LO, bare for min egen fornøjelses skyld. Ikke at jeg ikke plejer at nyde at scrappe, men for det meste er det jeg laver til diverse udfordringer og konkurrencer. Dette her fik jeg lavet i formiddags, og det er jo afsindigt hurtigt af mig - de plejer jo at være flere dage undervejs!

Jeg fandt denne skitse på PageMaps, jeg har lagt skitsen ned, men har egentlig fuldt den ret meget synes jeg.
Jeg har brugt blåt karton til baggrund, papiret er fra en SPS månedspakke. Jeg har klippet mig selv ud og sat det under en rund chipboard som jeg har malet. Det synes jeg giver en meget god effekt.
Derudover er der brugt forskellige thickers bogstaver og bogstaver fra Netto. Den lille lyserøde firkant, er fra en heidi swapp journaling blok. Ameringstape der er malet sort. Hvide filt hjerter fra Panduro, købt af Marie. Heidi swapp ghost shape (den lyserøde blomst i hjørnet). Prima blomster. og noget blåt "reb" jeg har bundet knuder på.
Hvis ikke i kan læse teksten på LO'et kan jeg da kort fortælle, at det er fra vores sommerferie på Skiathos sidste år. Jeg var gravid og man begyndte så småt at kunne se maven vokse. Jeg har lige sat noget over mig selv, synes ikke lige jeg havde lyst til at komme på nettet i bikini, hehe;) Puh ha det var varmt at være på Skiathos som gravid, når man i forvejen havde det varmt!
Ja, jeg må jo indrømme det er noget tid siden jeg har fået lagt noget ind her. Der er sket så meget i sidste uge, og jeg har haft så travlt. Jacob tog afsted en uges tid til Le Mans. Og Victoria og jeg skulle være alene hjemme så længe for første gang. Jeg havde derfor planlagt noget hver dag. Nok også fordi det var min fødselsdag i torsdags, så jeg gad ikke være helt alene. Men inden da nåede Jacob og jeg at holde min fødselsdag, der fik jeg et hjemmelavet gavekort til en tur til London, her sidst på sommeren, inden jeg skal starte på arbejde igen. Nøøj det bliver godt, og jeg glæder mig sådan! Så fik jeg også en tote! Ihh den er jeg også bare så glad for. Sad og prøvede at fylde den op igår, synes det er lidt svært hvad man skal bruge alle de rum til. Men mon ikke det kommer hen ad vejen;)
Hm, så kan jeg ikke lige finde mere at skrive om i denne omgang. Glæder mig til at komme på blog rundfart og se hvad i har fået lavet i mellemtiden:)
Tak fordi i kiggede med, og god weekend (snart).
PS. som sædvaligt går der noget galt, og jeg kan ikke få den til at lave mellemrum mellen mine afsnit!! håber i kan leve med det...

6 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Fint LO, jeg kan godt lide du har ramt den blå farve fra poolen så fint i din baggrund.

Christina / LaChris sagde ...

Det er godt nok en skøn skitse...og resultatet er da om ikke endnu skønnere ! Flot med de forskellige typer bogstaver og så er det mønstrede papir da for lækkert :O)

Anonym sagde ...

fint layout, og fine farver :)
håber du havde en god weekend.

marianne sagde ...

Hvor er det bare blevet lækkert!! Det lille bøjede hjørne er bare den fedeste lille detalje ;o)

MH72 sagde ...

Hvor er det flot! Det er nogle skønne farver du har brugt....

Karina sagde ...

Flot farverigt LO