mandag den 21. juli 2008

Award og tagged

Der sker ikke det vilde på bloggen i øjeblikket - vi er ved at bygge om, og Victoria "kræver" mere og mere tid jo ældre hun bliver. Det er dejligt at se hende udvikle sig, og hun lærer bare så meget i øjeblikket. Hun har lige fundet ud af at ben og hænder kan samarbejde så de kan kravle:) Og så har hun fået 2 tænder.

I mellemtiden mens jeg har været væk, har jeg fået denne award af Marolle:


Tusind tak for den:)

Her e reglerne:

Award rules are:
1.Winner takes and uses the LOGO.
2.Make a link to the page who gave you this award.

3.Find at least 7 pages to give this award – (best blog design, best show of designs, whatever YOU find to be the reason why it is the most BRILIANT web page).

4.Make links to the pages you choose.

5.Make a comment and let them know they have been AWARDED.


Jeg vælger dog kun 5, kan ikke lige finde på flere...

- Marie du får den tilbage igen. Du er nok den person der giver mig den største inspiration når det kommer til scrap. Jeg elsker din stil, og lærer så meget af dig. Derudover er det bare fantastisk at have lært dig at kende, og glæder mig til at lære dig endnu bedre at kende

- Nina du laver nogle af de flotteste kort jeg har set. Du giver mig mange nye ideer til nye kort, som jo er noget helt nyt for mig. Du er smadder sød og sjov, og det er hyggeligt at mødes med dig til scrapoholics.

- Lene du laver også nogle utrolig flotte kort, og så laver du mange af dem:) Jeg kan så godt lide dine nye stempler, det med anden er så sødt, og utroligt så mange forskellige kort man kan få ud af sådan et stempel.

- Troll13 Rikke du er jo QK haj!! Nu har jeg selv lige fået mig en tang, så nu kan jeg rigtig tage ved lære af alle de flotte og sjove ting du får udrettet. Håber at se dig til scrapoholics igen.

- Maja Vi startede næsten samtidig vores scrappekarriere tror jeg. Det er så sjovt at følge din udvikling, som går i en rivende fart. Så mange fine ting du får lavet:)


Så blev jeg også tagget - også af Marie, hihi...


Hvad lavede du for 10år siden?

Der var jeg lige gået ud af 9. klasse og ventede på at sommerferien skulle OVERSTÅES!! Jeg skulle starte på Baunehøj efterskole i Jægerspris, og var bare så spændt!!


5 ting på TO-DO listen idag:
- Lave mad til Victoria

- Ligge rent sengetøj på (er klaret)

- Til bestyrelsesmøde med Jacob

- Hænge vasketøj op

- Vaske tøj (er klaret)


Ting jeg ville gøre hvis jeg var milliardær:

Gå ned i tid på mit arbejde (kan ikke undvære et arbejde), få proffesionnelle til at renovere hele vores hus og have, rejse på ferie til Australien, og sikkert flere andre steder, leve livet!


Steder jeg har boet:


Smørum, Jægerspris (et år på efterskole), 3 byer lige uden for Sydney (i 5 måneder), Rødovre, Hundested.Jeg vælger ikke at sende den videre, da jeg synes alle jeg kan komme i tanke om, allerede har fået den!


Jeg er igang med at lave et LO. Det første LO siden nedkøling længere nede på siden! Det er bare længe siden. Jeg kan ikke vise det, da det er til en konkurrence. Jeg får bare ikke scrappet eller kigget computer i øjeblikket. For det første fordi vi er ved at renovere, og mit scrapværelse ligger på den anden side af byggeriet, så jeg skal igennem en masse rod for at komme herind. Jeg er derfor også nødt til at have døren lukket, og med den ventilation vi har (eller ikke har) bliver her bare for varmt at sidde!! Derudover har jeg den sidste tid været helt opslugt af at læse! Jeg har fået læst de fire bøger der er udgivet på dansk af Camilla Läckberg, de er lige til at sluge. Dem kan jeg godt anbefale, hvis I er til krimier. Så har jeg langt om længe fået købt Harry Potter nr 7 - den sidste! Jeg har ventet på den kom på hard back og nu endelig har jeg fået den læst. Der gik heller ikke mange dage før den var slugt. Så hver en chance når Victoria sov til middag til at læse i den. Der var ikke meget husarbejde jeg fik lavet.


Men jeg vil slutte for denne gang. Kan i have det godt. Jeg skal nok prøve at nå rundt på jeres blogge, men det kniber med tiden...

1 kommentar:

Charlotte Ravn sagde ...

Hej Tine
1000 tak for kommentaren på min blog, dejlig at du kan bruge billetterne.
Jeg har printet dem ud på cremefarvet karton og forsigtigt duppet dem med en distress ink pude - farve antique linnen!