tirsdag den 5. august 2008

Dreampapers juli skitseDet var så dette LO jeg deltog med til Dreampapers juli-skitse. Jeg er ikke blevet særlig tilfreds med det desværre. Synes ellers det er ret vigtigt jeg bliver tilfreds, når det omhandler Victorias barnedåb.

Der mangler noget øverst til venstre, men jeg aner bare ikke hvad jeg skal putte på! Hvad mener I?

En fiks lille ting jeg fandt på, er at ligge en lille seddel ind bag billedet, med en liste over de gaver hun fik og hvem de er fra. Man kan så hive listen ud i båndet. Når jeg er helt færdig med albummet, og er sikker på, jeg ikke skal bytte om på flere sider, tror jeg, jeg laver en "sprække" i lommen, så man kan tage sedlen ud, uden at skulle have siden op af lommen. Ved ikke hvordan det kommer til at gå i praksis, men det var i hvert fald min tanke.

De fleste materialer er fra Mosh Posh kits.

Jeg er splittet! Det kribler i mine fingre for at komme til at scrappe og lave kort, men bare det jeg tænker på mit scrapværelse forsvinder lysten på et splitsekund igen! Der er enormt rodet og mørkt, pga alt vores flytterod. Som tidligere nævnt er vi jo ved at renovere, og det betyder at mange af de ting der var i to store rum, nu er klemt sammen i mit scrapværelse:( Jeg kan slet ikke finde ro derinde. Så der kommer nok til at være enormt stille fra min kant, de næste mange måneder desværre:( MEN jeg skal jo til SAM og mødes med scrapoholics, så lidt sker der nok, bare ikke meget! Og så starter jeg på arbejde igen efter min barsel om ca 1½ måned:(

Tak fordi I kiggede forbi selvom der ikke sker det vilde. I må meget gerne komme med lidt konstruktiv kritik til mit LO længere oppe...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej tine
synes det et rigtig fint lo du har lavet. for at give en "modeffekt" til al dimsen i højre hjørne kan du sætte lidt pynt oppe i øverste venstre hjørne. Det giver en god effekt synes jeg. Du kan se det på de 2 nyeste layouts jeg har på min blog, der har jeg gjort på samme måde:)glæder mig til vi ses til SAM. Det bliver bare så hyggeligt.

marianne sagde ...

Jeg synes, at det er vildt dejligt LO - det er anderledes og jeg ville personligt ikke ændre noget ;o)