mandag den 25. august 2008

lidt godt og skidt

For nogle uger siden er det vel efterhånden, lagde Marie et par skitser ud på scrapsisters.dk. Da jeg jo ikke laver alm scrap i øjeblikket, lavede jeg dem som digi. Her i tråden kan i se skitserne.

Efter den første skitse har jeg lavet dette:Lo'et er af mit lille marsvin Tim, som desværre døde sidste sommer. Jeg har brugt det samme gratis kit fra Shabby Pincess som det nedenstående med min bil.


Til den anden skitse lavede jeg dette:Jeg fandt ud af bagefter, at det ville være en rigtig god gave at give til min mand i vores 1 års bryllupsgave den 25. august. 1 års bryllpusdag hedder papirbryllup, så jeg synes det var ret passende at give ham en gave i papir. Men det skulle jo ikke stå alene, så derfor lavede jeg også dette:
Det sidste her er jeg faktisk blevet rigtig godt tilfreds med.

Hvorfor tror mænd altid på hvad vi siger? Han spurgte om vi skulle give hinaden gaver, nej nej sagde jeg, ville jo ikke afsløre jeg havde lavet noget, om tror i han kom med så meget som en buket blomster?? Næ nej...

Men det var bare en rigtig dejlig bryllupsdag vi havde, selvom Jacob var på arbejde om dagen. Vi fik en lækker let anretning til aftensmad, og senere skulle vi have toppen af vores bryllupskage som vi jo havde gemt i fryseren. Den var bare ligeså god som den var for 1 år siden - utrolig nok. Dertil var der lidt champagne, og små beskeder. De små beskeder var nogen alle gæsterne havde skrevet skrevet til os for 1 år siden, så det var rigtig sjovt at læse dem, og tænke tilbage. Det er gået virkelig hurtigt det her år. Men der er jo også sket meget!

Jeg var gravid i 7. måned da vi blev gift, så vi havde ikke lyst til en bryllupsrejse dengang. Men en uge efter vores 1 års bryllupsdag, tog vi 3 dage til London - uden Victoria. Det var en rigtig god tur, og vi fik travet byen tynd føler jeg, og var så trætte. Og så fik jeg jo taget en masse billeder der skal scrappes, så jeg har noget andet end Victoria-billeder;)


Da vi kom hjem fik jeg at vide at min mormor var død om natten. Det var ventet, men stadig hårdt. hun havde været syg et års tid. Havde kræft i bugspytkirtlen, og lå faktisk bare og led. Så det var en befrielse for hende at "komme videre". Det er også en af grundene til at jeg har været meget fraværende på det sidste. Der har været meget at tænke på, ikke bare følelsesmæssigt, men også praktisk. Vi har skullet tømme hendes lejlighed, alle hendes gemmer igennem 40 år i lejligheden skulle gennemgås, og vi skulle finde ud af hvad vi ville gemme og hvad skulle ud. Puh ha, det var hårdt at gå ud af lejligheden og vide at jeg aldrig skulle komme tilbage. Jeg er blevet passet i den lejlighed 1000 vis af gange som barn. Og så var der jo også begravelsen. Det skulle bare "overståes"! Det var hårdt synes jeg. Og hold kæ** jeg kommer til at savne hende:(

Så lige efter alt det, skulle Victoria starte i dagpleje i mandags. Og det er bare gået SÅ godt. Hun satte sig bare ned på gulvet og kravlede hen og legede med det samme. Og sove skulle hun da ikke! Ikke når der er så meget at lege med:)


Til slut vil jeg tænde et lys for min mormor, som jeg altid vil huske og elske.Tak fordi i læste med.

1 kommentar:

Cowgirl sagde ...

Hej
Kom lige forbi din blog og sikke flotte bryllups LO'er du har lavet - Stor ros fra mig af...