mandag den 13. oktober 2008

Funky mini kits

Da Marie lavede hendes mini kits, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at de kits måtte jeg bare have. De er så fede synes jeg, og rigtig sjove at "lege" med. Jeg har nu, (efter de i lang tid, har ligget på mit bord, uden jeg har haft tid) lavet disse to layouts. Et med hver pakke. Se i øvrigt Maries kits her.

Det første, Legeplads, er faktisk det første layout, hvor jeg ikke har brugt en skitse eller andet, men bare lavet det ud fra mit hoved. Men jeg er faktisk blevet ganske godt tilfreds. Fra pakken har jeg brugt det røde papir, stjernerne på papiret, sølvblomsten, båndet og et klistermærke. Derudover har jeg selv sat et spillekort på, noget klisterbånd, dymo skrift, en billet og en rub-on mariehøne. Jeg havde set Marianne tegne små ringe på baggrunden af et layout for at fylde lidt ud, og jeg synes det gav et godt resultat her.


Det næste, Tøse-pigen, er noget mere enkelt. Fra pakken har jeg brugt en kaffeserviet (som jeg har sværtet med pink cat's eye sværte, det er bare svært at se på billedet), nogle klistermærker, knapper, klisterbånd og en pin. Jeg har selv tilføjet blomsterne, klistermærker, stoffet, maling og bogstaverne. Stoffet er faktisk et par af Victorias bukser der var revnet, hehe. Syntes det var synd at smide dem ud, da jeg er helt vild med mønstret.
Farverne på layoutet er desværre ikke helt rigtige. Malingen er i virkeligheden grøn, bl.a.Jeg er startet på arbejde efter 1 års barsel. Rimelig hårdt, men rart at være tilbage. Det der ikke er så rart er, at jeg slet ikke synes jeg har tid og overskud til at scrappe, eller bare tænde computeren! I dag har jeg heldigvis fri, fordi Victoria skal til 1 års undersøgelse og vaccination. Hun fyldte 1 år i fredags! Helt vildt, fatter ikke hun allerede er 1 år. Helt mærkeligt at hendes alder nu er noget med år i stedet for måneder, hehe.

I må alle have en god dag, og tak fordi i kiggede med.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

de er bare så flotte dine layouts :) og er så glad for du kan lide pakkerne :) hun er bare så skøn, victoria. Tillykke med 1 år :D

Stine sagde ...

det er virkeligt nogle flotte lo's du har lavet og tillykke til victoria med de 1 år.

LaChris sagde ...

Hvor er det bare to skønne LOs du har lavet. Så mange søde detaljer!