søndag den 5. juli 2009

Tilbage igen

Nøj det er længe siden jeg har skrevet her på bloggen... Det håber jeg at kunne gøre noget ved nu, og blive bedre til at opdatere den;-) Jeg har nu også haft en stille periode rent scrap mæssigt, men lidt er det dog blevet til. Her er et lille udpluk:Og her er lidt kort:


Jeg havde besøg af Marie i lørdags. Det var super hyggeligt - og meget VARMT!! Jeg fik lavet 2 layouts. Marie gav mig en udfordring, hvor jeg skulle lave et layout på 1 time!!!! SHIT!! Mig der sagtens kan bruge flere dage på et layout! Hvordan skulle det nogen sinde kunne lade sig gøre? Men ved fælles hjælp klarede jeg det.

Her er det:

Jeg er faktisk blevet rigtig glad for det layout, tror det er et af mine favoritter i min egen samling i øjeblikket.
Bagefter gik jeg igang med dette. Det brune tyl for neden, er nogen rester jeg fandt frem. Det er egentlig købt som bordpynt til mit bryllup for snart to år siden, men tænkte af resten da fint kunne bruges til scrap. Jeg synes på en måde det er lidt for bart, men kan på den anden side heller ikke se hvad jeg ellers skal putte på, eller hvor... Hvad siger I?

I morges, da ingen af scrap tingene var pakket væk fra spisebordet, fik jeg lavet dette layout. Det var faktisk også super hurtigt lavet, nok også på en times tid, men jeg havde forberedt det i forvejen, så det tæller nok ikke helt;-)
Det var det for denne gang. Håber at vende tilbage meget snart.
Kan I ha' det!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

super du er tilbage igen :)
og sikke mange ting du alligevel har fået lavet siden sidst!!
i toppen i højre side, og så lige 5 cm ned, der kunne der godt sidde lidt pynt :o)