mandag den 23. august 2010

Nye billeder

Ja altså, jeg har ikke nået og lave noget kreativt siden sidst. Kun i tankerne, for det kribler i mine fingre for at komme i gang og have tid til det.

Det næste jeg skal i gang med er barnedåbsinvitationer, uh jeg glæder mig til at sidde og pusle med dem:-) Vi havde besøg i går af nogle venner, for at få taget billeder til netop invitationerne. Det billede får I dog ikke lov at se, før invitionerne er sendt ud.

I mellemtiden kan I få lov at se nogle andre billeder der blev taget i går. De er bare ikke redigeret endnu, men det går vel? Som I nok kan gætte er de af vores to skønne piger.
Og ja, vi havde et gedekid inde i stuen, så Victoria kunne få taget et billede med den. Hendes fars skøre ide, men ret sødt billede synes jeg.
Nå, men jeg ville vel egentlig ikke noget, udover at vise tøserne frem;-)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor er de bare skønne, og Victoria er bare blevet så stor !!

Lene sagde ...

Hej Tine.

Tak for din komentar på min blog. Og mange gange tillykke med lillesøster. Så har du jo lige så lidt tid til det kreative som jeg har...;-) Lidt bliver det alligevel til nu hvor vores lillesøster er kommet godt ind i en fast søvnrytme, så det er dejligt.
Med hensyn til vejledning på kortet, så er det bare lavet som et almindeligt kort, og så har jeg taget to stykker dobbeltsidet papir og lavet en bølgekant på (kan gøres som man har lyst til) og så ellers foldet dem, sat dem sammen med et par brads og limet dem på kortet. Så ser det ud som om det er kortet der er foldet op. Det er lidt svært at forklare på skrift... Håber du fik noget ud af den forklaring, ellers tag lige fat i mig igen.

- I øvrigt så er det nogen super billeder i har fået taget. Dejlige tøser i har.

Karina Beck sagde ...

Super dejlige billeder af dine piger. Jeg vil se frem til invitatonerne.

troll13 sagde ...

Hvor er de da bare for skønne begge to :o)))