mandag den 6. september 2010

Invitationerne

Så blev invitationerne til barnedåben endelig færdige og de ligger nu klar til at blive sendt. Det tager sørme sin tid at lave, når man ofte kun har 5-10 minutter ad gangen inden Josefine bliver utilfreds. Men det lykkedes, og jeg er blevet meget tilfreds. Specielt tak til Marie, som har hjulpet mig meget med designet :-) Du er sgu så sød Marie!!
Her har vi forsiden. Papiret er dobbeltsidet fra American Crafts, Botanique, Dottie. De små lyserøde prikker, er alle med glimmer i. Jeg er fuldstændig vild med sommerfugle i øjeblikke, og har da også besluttet, at der skal sommerfugle på Josefines vægge, når hendes værelse engang bliver færdigt. Derfor kunne jeg ikke modstå at sætte en sommerfugl på invitationen til hendes barnedåb. Ligesom at sommerfuglene kommer til at præge hele dåben. Det bliver en slags tema. De skal på bordkort og som pynt;-)

Det ses måske ikke så tydeligt på billedet, men man åbner kortet ved at tage den nederste side ned. Den er stukket op under "Barnedåb". Det ses måske på nedenstående billede.Her er invitationen så åben. Man kan stadig se "Barnedåb" fra forsiden, og den øverste kant. Jeg så et sted på Scrapsisters en der havde lavet en invitation og sat billedet af dåbsbarnet ind på denne måde. Den idé var jeg så vild med, at jeg var nødt til at lifte det. Blomsterne er fra Prima, og så har jeg sat en enkelt knap i midten, for at give den lidt fylde.Her har jeg for sjov, lagt alle 14 invitationer op sammen. Det er jo forskellige farver blomster der er i sådan nogle pakker, så ikke alle invitationer er helt ens, men det gør ikke spor synes jeg.

Så er næste punkt at få lavet bordkort. Hvis I har en god idé til et lidt anderledes bordkort, så sig endelig til. Jeg tager imod enhver form for input. Lige nu siger mit hovedet nemlig bare "fold et stykke karton, skriv navn på, og sæt en sommerfugl på..." Og det bliver lidt for kedeligt synes jeg. Eneste krav er at sommerfuglen selvfølgelig skal med :-)

Håber I nyder solen i dag, det er vidst én af de sidste dage med sol :-( Selv har jeg været ude og gå tur med barnevognen og nydt varmen.

Ha' en god dag.

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er de superflotte alle dine invitationer :o) Og hamrende flot, at du har formået at få dem lavet med så lidt tid ad gangen - det ville jeg ikke have kunnet gøre :o)

MULTISCRAP sagde ...

Hvor er de bare blevet flotte :-)

Ang. bordkort - så syntes jeg at det er en fin idé at køre videre i samme farver og tema. Print f.eks. alle navnene ud med en lækker skrift og brug så din ovale scallop punch til at standse dem ud - pynt med sommerfuglen i hjørnet og så kan du montere det på et traditionelt bordkort eller lave et lille hul og binde bånd i og fast til glasset, servietten eller lign....
Glæder mig til at se hvad du finder på.

Iben

Anonym sagde ...

hvor blev de bare super fine!! godt gået :)