søndag den 26. september 2010

Skuffekort og dåbskort

Det er helt dejligt. Selvom det ikke er rigtig meget jeg får lavet, så er det stadig mere end jeg har lavet i lang lang tid - og det føles SKØNT!!!


Jeg har lavet et kort til nogen af vores rigtig gode venners lille dreng der skulle døbes. Billedet på kortet af drengen og storken har jeg fået af Dorthe/pips Så mange tak for det. Jeg har lagt billedet over i word og sat det på en grøn baggrund. Derefter fandt jeg en funktion i word hvor jeg kunne "sløre" kanterne på billedet. Syntes det passede meget godt til det billede.

Samme dag skulle vi til en 40 års fødselsdag. Fødselaren ønskede sig et gavekort til Ikea, så jeg fandt en vejledning til dette lille æske-kort på Unik Scraps blog. Æsken var lidt for lille til mit gavekort kunne ligge i skuffen, så jeg lavede lidt om på målene. Jeg er ikke så god til at pynte drenge/mande ting, så der kom bare lidt knapper på!


Festens tema var Le Mans, så jeg synes lige der skulle et lille billede af banen inde i kortet.


Næste projekt står på bordkort, gæstebog og pynt til barnedåben.
I må alle have en god mandag:-) Jeg vil skynde mig ud og putte mine boller i ovnen, så de når at blive færdig til Victoria kommer hjem fra dagplejen. mums.2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Din æske til gavekortet er da simpelthen så fed!! Rigtig maskulin :o) Og dåbskortet er vildt søde. Håber de blev rigtig glade for det :o)

troll13 sagde ...

Det er bare rigtigt sødt, både æsken og kortet :o)