mandag den 15. november 2010

hækling

I torsdags var jeg hjemme hos Marie sammen med Lene. Vi skulle hækle, og Lene er super dygtig til og lave nogle rigtig fine svampe, så det skulle Marie og jeg da også lære. Jeg er bestemt ikke god til og hækle og er temmelig meget nybegynder, så det gik lidt langsomt for mit vedkommende - måske fordi jeg også havde Josefine med, som skulle ammes. Men det var rigtig hyggeligt, og man bliver bestemt inspireret af at være i Maries hyggelige stue. Jeg nåede ikke sp langt med den svamp. Jeg blev færdig med stokken (efter at have måttet pille halvdelen op nogle gange). Jeg begyndte på hovedet, men nåede ikke langt. Jeg måtte håbe på jeg forstod opskriften når jeg kom hjem. Siden torsdag har vi haft lidt travlt, så jeg nåede først at blive færdig i går aftes.


Jeg må indrømme at jeg er blevet ret godt tilfres, selvom der er lidt skønhedsfejl rundt omkring - men er det ikke bare en del af charmen? ;-) Det var sjovt og lave den og jeg tror der kommer flere. Nu skal jeg bare have fat i noget forskelligt garn, billigt:-)
.
I går var jeg med til JulekortCrop på scrapsisters. Det var super godt, og nogle gode udfordringer. Jeg elsker udfordringer, gerne med lidt regler, det får mig til og arbejde bedre, end hvis jeg har helt frie tøjler! Jeg nåede og lave 4 (næsten 5) ud af 10 opgaver - ret godt når jeg også skulle spise og amme ind i mellem, synes jeg. Jeg regner med at nå lidt flere opgaver i dag - de sidste jeg mangler skal først afleveres kl. 20 i aften.
Jeg ligger mine bidrag på bloggen, når jeg er færdig.
.
Ha en god dag - jeg skal udnytte tiden med papir og klister og ikke computeren, nu når datteren sover:-)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Tine.

Tak for sidst. Det var rigtig hyggeligt.

Jeg synes din svamp er blevet rigtig fin, så den kan du godt være stolt af. Glæder mig til at se mange flere.

Vi ses.

Knus fra Lene

Marianne sagde ...

Hvor er den bare SØD!!!!! Ville ønske, at jeg kunne hækle - men det har jeg vist hverken tålmodighed eller fingresnilde til :)

Marolle sagde ...

den er bare blevet SÅ fin. Jeg må også få lavet en i lilla :)