fredag den 19. november 2010

Julekort

Jeg lovede jo at vise de julekort jeg fik lavet til JulekortCrop på scrapsisters sidste weekend. Jeg nåede at blive færdig med 6 ud af 10 kort, så det er jeg ok tilfreds med.
.
Jeg er ikke helt tilfreds med alle kort, synes nogle af dem blev lidt kedelige, men sådan er det desværre når jeg arbejder under pres. Men det var sjovt og være med.
.
Med kortet herunder, skulle vi selv klippe en figur og bruge på kortet. Jeg valgte en julesok, og valgte åbenbart ikke noget pynt... God jul papiret er noget jeg engang købte på tilbud i Panduro. Synes det er lidt sjovt, teksten både er på dansk og engelsk.

.
På dette kort skulle vi bruge stempler. Jeg har brugt en snemand, som jeg engang har fået tilsendt. Jeg har ikke selv så mange julestempler. God Jul stemplet er jeg rigtig glad for. Det købte jeg på SAM sidste år. Farverne her passer vidst ikke helt godt sammen, men hvad pokker...

.
Her skulle vi lave et julekort med en alternativ åbning. Jeg har valgt at lave kortet som en dør. Man binder snoren op, som er sat fast på knapper. Pynten er meget simpel med snefnug og halvperler.

.
Her er et kort lavet ud fra denne skitse. Jeg synes det er så svært at bruge flere stykker mønsterpapir på et kort eller layout for den sags skyld. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at blive bedre til! Elsker også mit juletræs stempel :-)

.
Vi skulle lave et kort kun med klassiske julefarver (rød, hvis/creme, grøn og guld) vi behøvede ikke bruge alle farverne.

.
På det sidste kort her var der blevet sat nogle krav op til hvilke materialer vi måtte bruge. De kan ses her.
Jeg har brugt rødt karton, 1 slags mønsterpapir, God jul stemplet på hvidt karton med sværte og halvperler. Jeg har brugt min nye Martha Stewart border punch. Den er jeg bare blevet så super glad for.Det var alt for nu. Må jeg se jeres julekort?

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er de bate super flotte!! Især det med snefnuggene og åbningen kan jeg rigtig godt lide :)
Tihi - men mine julekort kan du ikke komme til at se - jeg laver nemlig ikke nogen :) :)

Karina Beck sagde ...

Det er rigtig flotte julekort, du har lavet. Jeg kommer nok til at blogge julekort hver dag i december, så kig endelig forbi ; )

troll13 sagde ...

Rigtig flotte julekort du har lavet.