tirsdag den 20. maj 2008

Cyper-crop

På scrapcat.dk var der jo cyber-crop i weekenden. Både lørdag og søndag :). Lørdag blev det ikke til så meget for mit vedkommende, da jeg var alene med Victoria hele dagen. Men jeg fik da lavet dette af Victoria. Opgaven lød: Du må ikke bruge mønsterpapir, men du skal bruge 5 af følgende ting:

-2 stykker bånd
-maling
-min. 2 stk chipboard
-min. 5 stickers
- 2 forskellig slags tekst i overskriften
-bling
-5 brads
-et stempel

Jeg brugte maling som fotomatte. Måtte ud i at blande rød, blå og hvid, da jeg ikke havde nogen pink, hehe. Derudover brugte jeg 2 stk chipboard de sorte i hjørnerne. 2 forskellige slags tekst, rub-on og bogstaver fra Netto. 5 brads nede i højre hjørne af billedet og et stempel. Jeg er hel vild med det stempel. Det var med i denne måned i mosh-posh pakken.


Om søndag passede manden pigen, så jeg kunne få lavet lidt. det blev til følgende:

Opgaven lød - Scrap en sang! Med det samme vidste jeg bare det skulle være You are my sunshine. Jeg synes teksten i omkvædet er så sødt, og jeg havde faktisk længe gået og tænkt på at jeg ville bruge den titel en dag på et LO. Så det var jo helt perfekt hertil. Vi skulle også have noget af sangen med på LO'et, så jeg valgte at sætte omkvædet på det lille hjerte oppe til venstre.

Vi skulle også bruge 3 forskellige alfabeter i overskriften. Det voldte mig lidt problemer, da jeg i forvejen ikke er god til at blande. hehe. Men nu blev det sådan.

Jeg er blevet rigtig glad for det lilla mønsterpapir med hullerne. Jeg var så heldig at få to stykker i min mosh posh pakke, så jeg kunne godt bruge et helt stykke her, syntes jeg:)


I denne opgave, skulle vi lave 3 forskellige kort med det samme stempel og forskellige farve temaer. Det var ret svært syntes jeg. Det lilla til venstre er jeg egentlig ikke særlig godt tilfreds med, men jeg havde brugt timer på de to andre, så jeg var ved at være lidt træt! Overskriften på det i midten, er jeg heller ikke helt tilfreds med, men nu er det sådan!

Til slut fik jeg lavet dette mini criss cross kort. Ret sødt, det er kun 7 cm i længden og 5 cm i højden. Ved ikke lige hvad jeg skal bruge sådan et lille kort til, men sødt er det da.
Dagen endte med at jeg vandt "ekstra præmien". I en af opgaverne var der slet ikke nogen der havde lavet bidrag, så jeg var den heldige at blive trukket ud der. Dejligt. Glæder mig til at se hvad jeg får tilsendt af Scrapsisters, som er så søde at sponsorere (blandt mange andre også).

3 kommentarer:

Nina sagde ...

Ej, hvor ærgerligt at jeg ikke så at det var crop på scrapcat i weekenden..

Virkelig flotte layouter du har lavet - og kortene med fuglen på er jeg helt vild med!! :)

*knus*

Karina sagde ...

Sikke nogle dejlige ting, du fik lavet.

Anonym sagde ...

flot!! er helt vild med at du brugt det hullede papir som baggrund :)