søndag den 4. maj 2008

Præmie

Da jeg kom hjem fra Hillerød i går, hvor jeg havde været sammen med The Scrapoholics, lå der denne præmie og ventede på mig:Det er præmien fra cypercrop'et på scrapsisters.dk. Jeg var helt overvældet og overrasket over hvor meget der var med i den præmie. Alle præmierne, var sponsoreret af brugerne som havde sendt det ind de ikke kunne bruge mere.

Prøv lige og se alle de blomster (og mig der altid brokker mig over ikke at have nok blomster;)), og bogen der, der er virkelig meget inspiration og hente der. Der var to ark alfabetstickers, 1 tag, nogen andre klistermærker og rub-ons.

Tusind tak til jer der har sponsoreret.

Det leder mig så videre til Hillerød i går, hvor Signe havde taget en masse ting med hun ikke kunne bruge mere. Det resulterede i, at vi alle vandt to gaver hver. Jeg fik et 3x5" clear acrylic album fra d.reeves design house. Så fik jeg en lille pose med knapper lavet af filt i forskellige former og farver. Det har jeg desværre ikke fået taget billede af.

Nu vil jeg prøve at lave det LO færdigt jeg gik i gang med i går. Måske det lige var de blomster jeg vandt som manglede?

3 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det var da en skøn præmie du har fået :) - og det er jo nemlig sådan, at det man ikke selv kan bruge mere, det er der heldigvis andre der bliver glade for - så super idé med en brugersponseret præmie :)

charlotte sagde ...

Tillykke med præmien! Sikke en masse ting - hyg dig med det altsammen! :-)

Nina sagde ...

Wow, sikke mange lækkerier!! *savle*

Tillykke med præmien!