tirsdag den 6. maj 2008

Et par LO'er

Det her LO lavede jeg i Hillerød i april. Det er lavet ud fra Marolles skitse, til konkurrencen på scrap-is-fun. Nu er konkurrencen slut, så jeg kan godt vise det frem.

Det forestiller et dåbstræ. I den kirke min datter blev døbt i, er det en tradition at alle børn får deres eget stofæble, hvor deres navn og dåbsdato er broderet på. Når det så har hængt der noget tid, og der ikke er plads til det mere, får vi det hjem til evig eje. Hm, det er da egentlig ved at være nu vi skulle have det hjem tror jeg...Jeg har også fået lavet dette LO:
Det forestiller Victoria som opdagede (fangede) hendes fod for første gang. Jeg har brugt papir fra SPS månedspakke, klisterbånd fra Tiger, den blå blomst og den blå kylling er påskepynt fra Aldi! Så er der den lille sommerfugl på billedet, det er sådan en rub-on med klister på. Så har jeg drysset glimmer på. Den pink blomst er fra Prima.
Det var Marolles udfordring på The Scrapcat. Udfordringen lød: lav et 30x30 layout, brug en masse farver, prøv og blande materialer fra forskellige firmaer, vil gerne se noget lækkert dims på - og sidst men ikke mindst, brug denne skitse fra Pagemaps:3 kommentarer:

Nina sagde ...

Virkelig flotte layouter, Tine!

marianne sagde ...

Hvor er de bare lækre!!

Majer sagde ...

Flot opsætning du har brugt til dåbstræet. Hvor er det bare en sød tradition kirken har :-) Og en god "historie" at få fortalt.