onsdag den 14. maj 2008

Tidligere ting

Idag har jeg slået min egen rekord!! Jeg har lavet et LO på en time! Det er stort for mig, da jeg som regel er mindst et par dage om det!!! Jeg kan dog ikke vise det frem endnu, da det er med i en konkurrence. Det kommer på senere:)

Noget jeg kan vise, er disse 3 tidligere ting jeg har lavet til andre konkurrencer. De er slut nu, så nu må jeg vise dem:)Det var til Scrapcats månedskonkurrence. Vi skulle tage et billede af noget vi kom forbi hver dag. Jeg har taget et billede af "Vaffelhjørnet". Det er et ishus der ligger tæt på hvor jeg bor, og jeg kører forbi det hver gang jeg handler. Der er jo lukket om vinteren hvor jeg tog billedet, så jeg synes det ville være lidt sjovt at tage et billede om sommeren også, hvor køen går langt ud på vejen. Det er nemlig et meget populært ishus:)

Jeg havde mange problemer med dette LO, og er egentlig stadig ikke helt tilfreds. Men nu er det sådan. Den lille isvaffel over billedet er lavet i almindeligt farvet papir, og flødeskummet er lavet af vat. Jeg har prøvet at få den til at ligne isvaflen på billedet.

Det her lavede jeg sidste gang i Hillerød med The scrapoholics. Marie, Maja og jeg havde købt sådan et Fiskars cirkelsæt, så vi havde sat os for at lave et LO med cirkler på. Jeg fik slet ikke dette LO færdigt derhenne, jeg blev faktisk lidt uvenner med det, og lagde det væk. Om natten lå jeg og tænkte over det, og så næste dag kunne jeg lave det færdigt. Det var meningen at den øverste brune bord skulle vende den anden vej, men det kom jeg lige til ikke at gøre - hehe.

Jeg fandt ud af, at det kunne bruges til Gyddas månedskonkurrence på Scrapcat, eneste krav var en håndskrevet titel. Den rodede jeg godt nok også længe med, men blev fint tilfreds.

Tilsidst har jeg lavet dette kort. Det var faktisk mit første kort med stempelmotiv på. Ret modigt at bruge det i en konkurrence hva! Men det blev samme konkurrence som ovenover. Igen, eneste krav en håndskrevet titel. Da jeg (endnu) ikke har en QK tang (Kom nu Jacob, hep, hep, køb den til min fødselsdag), er jeg nødt til at lave håndskrevede titler på kort. Men det gør egentlig ikke noget, synes jeg.

PS. Om jeg fatter hvorfor den tekst nogen gange godt vil skrive på siden af billedet og andre gange ikke!! Måske jeg skulle overveje at finde et kursus i blogging!!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

det er nogen fine ting du har lavet :)