lørdag den 31. maj 2008

Udfordring

Nina har en udfordring kørende på sin blog. Man skal lifte et af hendes kort, så vil hun ig nogle hjælpere finde en vinder.

Jeg har valgt at lifte dette kort. Det var bare smadder svært at vælge hvilket kort jeg skulle lifte. Der er jo så mange flotte. Hvis ikke I har været forbi hendes blog og se de mange flotte kort, er det bestemt et besøg værd!

Dette er mit kort. Jeg har brugt reste papir. En dymo til tillykke anders. 3-tallet er et klistermærke der klistre på begge sider, overdrysset med blåt glimmer. Jeg har tegnet rundt om det, for at det trådte mere ud, ellers forsvandt det nærmest. ÅR er stemplet med mine nye rubber stamps:)
Bilen er et stempelaftryk je ghar fået af Marie, det er jeg super glad for, og det er jeg sikker på Anders som har fødselsdag også bliver. Han er en lille bilglad dreng. Så hvordan kunne jeg sætte andet på end en bil til ham.

2 kommentarer:

Nina sagde ...

Ej, hvor blev det bare kanonflot dit kort, Tine!! Perfekt med bilen og blåt, grönt og sort til en lille dreng ;) Jeg er sikker på at han bliver glad!!
Tak for at du ville väre med og lege.

Gläder mig helt vildt til at se dig og Marie og de andre i näste weekend....håber på at det bliver gråvejr!

*KNUS*
//N

PS. sorry...jeg vil lave medlemslisten IDAG! *rödmer*

Anonym sagde ...

rigtig flot kort :D ja jeg synes også det var svært og vælge.
Fedt du kunne bruge bilen :)